Pancetta med grønt

Pancetta med grønt

En let ret som passer godt til en sommerfrokost.

Ret til 2 personer:

·        200 g pancetta skåret i små tern

·        1 chili - hakket

·        5 forårsløg snittet

·        1 rød peber snittet

·        2 store tomater hakket

·        2 spsk. grøntsagsfond

·        2 fed hvidløg hakket

·        1 stor kop ris

·        Oregano – et par kviste

·        Salvie – et par kviste

·        Salt

·        Peber

 Salat

·        1 håndfuld radicchio

·        1 håndfuld spidskål – snittet fint

·        4-6 chery tomater

Steg pancettaen i en gryde til de bliver gyldne. Tilfør chili, hvidløg, forårsløg, rød peber, fond og tomater. Steges i 5-8 min. Smag til med salt og peber.

Anrettes på et fad med den friske salvie og oregano.

På et andet fad anrettes salaten.

Serveres med ris og soya.