Colombiansk suppe

Colombiansk suppe med kød, kartofler og majs

Der er intet som en dejlig Colombiansk suppe baseret på friske råvarer. 
Suppen her er baseret på 3 slags kød samt 2 slags kartofler og majs.
Suppen tager en halv time at forberede og skal herefter simre en time og 15 min.

Til 4 personer:

·        1 løg

·        2 sødekartofler skåret i grove tern

·        6 mellemstore kartofler skåret i grove tern

·        3 majs delt i mindre stykker

·        250 g kyllinge bryst skåret i tern

·        250 g skært oksekød i tern

·        250 g skinkekød – gris i tern

·        2 grønne bananer – (plantains)

·        2 håndfulde koriander

·        ½ tsk. peber eller efter behov

·        1 tsk salt eller efter behov

·        1 tsk spidskommen

·        4 fed hvidløg

·        1 rød peber

·        2 avokadoer

·        1 ½ liter vand

·        Hønsefond

Løg, rødpeber, hvidløg, spidskommen og en ½ kop vand blendes. I en stor gryde puttes oksekød, gris, kylling, salt, bananer samt førnævnte løg mixture. Hertil tilføres vandet med hønsefond. Koges ved lav varme i 45 min. Tilføj sødekartofler, alm. kartofler samt majs og kog yderligere 30 min. Rør korianderne i suppen og tilsmag evt med salt og peber. Avokadoerne halveres og puttes i suppen ved servering. 

God fornøjelse.